2019-12-08

Почесним професором політехніки став популяризатор спорту і активного способу життя

Першим почесним професором після перейменування університету став професор Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка Олександр Безносюк

Почесним професором політехніки став популяризатор спорту і активного способу життя

За рішенням Вченої ради Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», за багаторічну співпрацю в галузі освіти, спорту та науки, професору Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка Олександру Безносюку присвоєно звання почесного професора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Під час ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Академічна та університетська наука – результати та перспективи» ректор університету, професор Володимир Онищенко вручив Олександру Безносюку атестат та посвідчення почесного професора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», високо оцінивши його освітню, спортивну та наукову співпрацю з навчальним закладом.

«Це людина, професіонал з великої літери, який багато часу віддає молоді, робить все для того, щоб вона була здоровою та займалася спортом. Ми мали можливість нещодавно на конференції, організованій наймолодшим структурним підрозділом нашого університету – факультетом фізичної культури та спорту, заслухати цікавий виступ по популяризації здорового способу життя, що вкотре засвідчив небайдужість Олександра Олексійовича до обраної тематики. За успішною здоровою молоддю – успішна держава», – відзначив ректор, професор Володимир Онищенко.

«Надзвичайно приємно отримати це наукове звання саме у вашому університеті, зроблено вже чимало. У планах ще багато спільних спортивних і наукових проєктів для школярів та молоді. А в площині реалізації принципів дуальної освіти маю надію співпрацювати й надалі та досягти хороших спільних результатів», – подякував Олександр Безносюк.

Науково-педагогічний колектив Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» щиро вітає почесного професора Олександра Безносюка та бажає нових досягнень!