2021-03-05

Політехніка оголосила студентський конкурс ідей створення науково-освітнього хабу

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» оголосив конкурс студентських ідей на створення молодіжного «STUDENT HUB». Переможці та лауреати конкурсу отримають грамоти і грошові призи.

Політехніка оголосила студентський конкурс ідей створення науково-освітнього хабу

У зв’язку із запланованим облаштуванням прибудови до гуртожитку №4 Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стартував конкурс студентських ідей на створення молодіжного хабу. Творче змагання проводиться задля розвитку креативного мислення молоді, розуміння студентами можливостей впливу на розвиток університету, збагачення культурного, творчого, наукового потенціалу студентів шляхом реалізації своїх ідей.

Серед головних завдань конкурсу – розробка ідей для створення молодіжного «хабу» на території Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та подальшої їх реалізації, підвищення активної позиції молоді та забезпечення змістовного студентського дозвілля.

Учасниками можуть стати студенти усіх курсів та спеціальностей університету, а робота над проєктом може бути індивідуальною чи колективною.

Форма подачі конкурсних пропозицій довільна за бажанням конкурсантів – у вигляді 3D моделей, ескізів, креслень, макетів, текстових описів, відеороликів, презентацій та комплексних робіт. Кожен учасник або авторський колектив може представити на конкурс необмежену кількість ідей, авторських чи запозичених і адаптованих під дане приміщення хабу.

У проєктах оцінюються оригінальність, креативність, інноваційність, ергономічність, екологічність, практична реалізованість та творчий підхід.

Для участі у конкурсі учасники або авторські колективи подають роботу в електронному вигляді на е-mail studparlamentnupp@gmail.com із зазначенням теми листа «Конкурс ідей молодіжного хабу». У листі слід зазначити прізвище, ім’я учасників (учасника), академічну групу, навчально-науковий інститут/факультет та контактний номер телефону для зворотнього зв’язку.

Презентація конкурсних робіт здійснюватиметься на офіційних сторінках університету в соціальних мережах Instagram та Facebook до 14 березня 2021 року.

Результати конкурсу оголосять до 19 березня 2021 року на офіційних пабліках університету. Абсолютно всі учасники нагороджуються подяками організаторів конкурсу, переможців та лауреатів відзначать грамотами і призами.

Грошова винагорода становитиме: за перше місце – 2000 гривень, за друге місце – 1000 гривень, за третє – 500 гривень.

Оригінальність студентських ідей оцінюватимуть члени компетентного журі, до якого увійшли проректори, очільники навчально-наукових інститутів, факультетів, структурних підрозділів університету, науковці Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва, голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Олександр Дроботя та в.о. президента студентського парламенту Олександр Литвиненко.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»