2020-06-06

Політехніка забезпечить захисними екран-масками усі пункти проведення ЗНО-2020 на Полтавщині

3 червня до Національного університету імені Юрія Кондратюка завітав директор ХРЦОЯО Олександр Сидоренко. Під час візиту було підписано протокол погодження про організацію пункту проведення ЗНО на базі університету за новими вимогами. Також університет подбає про забезпечення співробітників інших пунктів проведення ЗНО засобами захисту.

Політехніка забезпечить захисними екран-масками усі пункти проведення ЗНО-2020 на Полтавщині

Між Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти в особі директора  Олександра Сидоренка  та  Національним університетом «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»  в особі ректора  Володимира Онищенка  досягнуто згоди та підписано протокол погодження до Договору про співробітництво №03-11 від 01.12.2016 щодо організації пункту проведення  зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року на базі  Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Університет уже кілька років є базовим закладом у Полтавській області для пунктів реєстрації та проведення ЗНО.

 «Університет активно готується приймати учасників ЗНО-2020. Досягнуто згоди про організацію пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання-2020 за новими вимогами і визначені обов'язки. Дякую за нашу ефективну співпрацю!» – прокоментував ректор Національного університету імені Юрія Кондратюка, професор Володимир Онищенко.

Відповідно до цьогорічного протоколу погодження, Національний університет імені Юрія Кондратюка організує пункт проведення ЗНО з урахуванням усіх вимог Міністерства охорони здоров’я України, підбере осіб, які будуть залучені до роботи в пункті  проведення ЗНО та забезпечить обмежений  доступ до приміщення пункту  проведення ЗНО у дні проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Відповідно до нового графіка, оприлюдненого Українським центром  оцінювання якості освіти, перший тест відбудеться 25 червня. Пробне ЗНО відбудеться 15 червня.

ЗНО-2020 в умовах пандемії передбачає обов’язкову наявність засобів захисту. Науковці Національного університету імені Юрія Кондратюка під час карантину реалізовували соціальний проєкт з виробництва захисних екран-масок для медиків полтавських лікарень і підтримали ініціативу Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти щодо піклування про освітян, залучених до проведення  зовнішнього незалежного оцінювання.

9 червня  університет передасть Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА більше сотні засобів захисту для усіх 68 пунктів здачі ЗНО на Полтавщині.

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»