2020-11-27

Полтавська політехніка вітає НАН України!

Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" вітає з 102 річницею НАН України!

Полтавська політехніка вітає НАН України!

Вельмишановні колеги!

Найвища наукова організація України, центр, двигун і опора національної наукової системи, колиска титанів світової науки і багаторічний партнер нашого університету – Національна академія наук України відзначає своє 102-річчя!

Це перше свято без легендарного Бориса Євгеновича Патона, але усі покоління науковців пам'ятатимуть і шануватимуть Вченого, створюючи новий розділ в історії Академії, продовжуючи та розвиваючи традиції, які були започатковані ним. Однією з таких традицій є спрямованість на розв’язання актуальних практичних проблем. І Академія нині ґрунтовно працює над вирішенням проблем глобальних цивілізаційних викликів і наслідків пандемії. Ми переживаємо унікальну епоху і я щиро зичу усім науковцям натхнення та успіхів!

Впевнений, що Національна академія наук України разом із науковою спільнотою буде і надалі посідати чільне місце у світі завдяки науковим досягненням, впроваджувати новітні технології і розробки, надихатиме вчених нової формації та залучатиме молодь до наукової творчості.

Від імені багатотисячного науково-педагогічного та студентського колективу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» бажаємо Національній академії наук України та її президенту, нашому шановному землякові Анатолію Глібовичу, продовжувати впевнено розвивати науковий та освітній простір України!

З повагою
Ректор Володимир ОНИЩЕНКО