2018-12-01

Делегація ПолтНТУ із робочим візитом відвідала м. Пекін (Китай)

6 – 8 грудня 2018 року делегація Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка із робочим візитом відвідала м. Пекін, Китай.

Делегація ПолтНТУ із робочим візитом відвідала м. Пекін (Китай)

     6 грудня відбулася робоча зустріч проректора з наукової та міжнародної роботи ПолтНТУ Світлани Сівіцької та завідувача кафедри хімії Дмитра Стороженка з керівництвом Hebei Foreign Studies University, зокрема: виконавчим віце-президентом Xi Wei, віце-президентом з міжнародних відносин Wei Zhen та деканом факультету міжнародних відносин Chen Wei.

     Hebei Foreign Studies University – це один із найбільших лінгвістичний закладів вищої освіти у Китаї, в якому викладають на 64 мовах світу, у тому числі й українською мовою. ПолтНТУ та Hebei Foreign Studies University мають багато спільних напрямів діяльності, адже в структурі ПолтНТУ діє потужний гуманітарний факультет.

     За дорученням ректора ПолтНТУ, професора Володимира Онищенка під час зустрічі проректор з наукової та міжнародної роботи ПолтНТУ Світлана Сівіцька та виконавчий віце-президент Hebei Foreign Studies University Xi Wei підписали угоду про співробітництво між Полтавським національним технічним університетом імені Юрія Кондратюка та Hebei Foreign Studies University. Підписана угода передбачає спільне дистанційне мовне навчання, стажування науково-педагогічних працівників, академічні обміни студентами, проведення літніх шкіл та мовних курсів.

     Тож, ПолтНТУ продовжує відкривати нові можливості для абітурієнтів і своїх студентів у вивченні китайської мови й навчання в провідних університетах Китаю.

ІАЦ ПолтНТУ