2017-12-11

ПолтНТУ традиційно долучився та здобув нагороди на щорічному міському конкурсі «Волонтер року»

У міському конкурсі «Волонтер року» волонтерський загін ПолтНТУ «Volontaire PoltNTU» одержав дві нагороди за свою активну роботу на благо нашої країни.

ПолтНТУ традиційно долучився та здобув нагороди на щорічному міському конкурсі «Волонтер року»

     Полтавський міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді з метою популяризації, активізації та підтримки волонтерського руху у м. Полтава, своєрідного підбиття підсумків роботи волонтерів міста протягом поточного року, провів гала-концерт та урочисте нагородження переможців та учасників восьмого міського конкурсу «Волонтер року». Конкурс вже став традиційним і з кожним роком до нього приєднується все більше учасників. До святкових урочистостей вже традиційно долучився і Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, який завжди підтримував та розвивав волонтерський рух .

     Дуже символічно, що церемонія нагородження відбулася саме тоді, коли уся світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера.

     Офіційну частину церемонії нагородження, урочисто відкрила заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Тарашевська, яка  у своєму вступному слові наголосила на важливості роботи котру щодня виконують волонтери, адже волонтерство – це одна з найголовніших та найважливіших складових громадянського суспільства.

     У конкурсі взяли участь понад двадцять волонтерських загонів міста, які займаються різноманітною діяльністю. Так,  дипломантом та перемогу у номінації «Кращий волонтерський загін у сфері роботи по формуванню здорового способу життя та профілактиці негативних явищ» здобула команда Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, волонтерський загін «Volontaire PoltNTU», а за активну волонтерську діяльність подякою був нагороджений студент ПолтНТУ, командир волонтерського загону «Volontaire PoltNTU» Ярослав Передерій.

     Науково-педагогічний та студентський колектив Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка традиційно здійснює активну соціальну та волонтерську роботу, саме підтвердженням цього є чергова відзнака на міському конкурсі.

 Анатолій Василенко
ІАЦ ПолтНТУ