2022-09-23

День першокурсників та урочиста посвята перенесені на іншу дату через заборону проведення масових заходів

Шановні студенти! У зв’язку з розпорядженням Полтавської обласної військової адміністрації та забороною проведення масових заходів, урочистості з нагоди Дня першокурсника, заплановані на 23 вересня, переносяться на іншу дату.

День першокурсників та урочиста посвята перенесені на іншу дату через заборону проведення масових заходів

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» інформує про перенесення запланованих заходів з урахуванням листа Полтавської обласної військової адміністрації від 21.09.2022 № 01-64/4524 щодо заборони проведення масових заходів за участі понад 10 осіб.

Запрошуємо студентів першого курсу усіх рівнів здобуття вищої освіти і спеціальностей на вітальні урочистості з нагоди Дня першокурсника на головному літньому майданчику університету – Алеї ДТЕК з дотриманням усіх безпекових  вимог – дату і час буде повідомлено додатково.

На урочистостях усіх чекає драйвовий ведучий, незабутня мить посвяти у студенти Полтавської політехніки, спортивно-хореографічне шоу та найкрутіший музичний подарунок.

Опісля відбудеться благодійний захід з зірками українських талант-шоу, під час якого волонтери збиратимуть кошти на позашляховик для 46 ОДШБ. Будемо наближати Перемогу!

Перепусткою слугуватиме гарний настрій!

Приходьте з рідними, друзями і однокурсниками!