2019-12-23

Представники однієї з найбільших у світі нафтосервісних компаній провели мотиваційний семінар для студентів

12 грудня представники компанії «Weatherford Ukraine» провели мотиваційний семінар, під час якого студенти дізналися коли краще інвестувати в себе та що є ключовим на будь-якій кар’єрній сходинці

Представники однієї з найбільших у світі нафтосервісних компаній провели мотиваційний семінар для студентів

Семінар провели у сучасному навчально-науковому центрі нафтових і газових промислів «Siemens». Чого хочуть роботодавці дізнавалися науково-педагогічні працівники, студенти університету та Полтавського коледжу нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

«Як роботодавці, маємо відчуття, що не всі розуміють, як ми обираємо працівників. Тому на зустрічі присутня HR-менеджер компанії. Також Ви повинні розуміти, як працює фінансова система – про це розповість фінансовий директор компанії», – представила співробітників Наталія Рудевич, директор ТОВ «Weatherford Ukraine». – «Ваш шлях тільки починається, тому раджу скористатися моментом і поставити питання не тільки з професійної сфери, а й з особистої – як стати професійним спеціалістом та як розпоряджатися власними фінансами».

HR-менеджер компанії Оксана Бурдун розповіла про кар’єрне зростання у Weatherford та наголосила на важливості фінансових знань: «Для того, щоб перейти на іншу, вищу сходинку – ми запитаємо Вас про фінанси: що це? Як компанія заробляє кошти? Як Ви можете сприяти збільшенню прибутку?»

Фінансовий директор Weatherford Ірина Однорог запропонувала креативну задачу, з відповіді на яку можна відповісти на питання як краще інвестувати кошти. Крім того, вона показала як працює фінансова система та розповіла про особливості нині популярного безвідсоткового кредиту та зазначила, хто насправді платить: «Будьте уважними, бо купуючи товар «у розстрочку» за безвідсотковим кредитом, на виході можете отримати значно більшу суму», – радить Ірина Однорог.

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» активно співпрацює з провідними нафтогазовидобувними та сервісними компаніями, проводить мотиваційні та навчальні зустрічі, де майбутні фахівці зустрічаються з потенційними роботодавцями.

ТОВ «Везерфорд Україна» є частиною міжнародної групи Weatherford International – швейцарської (до лютого 2009 р. – американської) компанії, однієї з п’яти найбільших у світі багатонаціональних компаній з обслуговування нафтових родовищ, що надає інноваційні рішення, технології та послуги в нафтовій і газовій галузі.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»