2020-04-17

Призером конкурсу зі спеціальності «Галузеве машинобудування» став студент ННІІТМ

Студент ННІ інформаційних технологій та механотроніки Національного університету імені Юрія Кондратюка Шахром Насуллоєв зайняв 3-тє місце у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Галузеве машинобудування»

Призером конкурсу зі спеціальності «Галузеве машинобудування» став студент ННІІТМ

Результати ІІ туру конкурсу студентських наукових робіт, що проходив на базі Київського національного університету будівництва та архітектури за спеціальністю «Галузеве машинобудування (Підйомно-транспортні, дорожні, будівельні, меліоративні машини і обладнання)» оприлюднили 14 квітня.

Галузева конкурсна комісія з різних закладів вищої освіти забезпечила ретельне і неупереджене рецензування 38 студентських наукових робіт 51-го студента, що надійшли з 21-го університету.

Студент ННІ інформаційних технологій та механотроніки Національного університету імені Юрія Кондратюка Шахром Насуллоєв за наукове дослідження отримав диплом ІІІ ступеня.

Науковий керівник – доцент кафедри будівельних машин та обладнання Національного університету імені Юрія Кондратюка Микола Нестеренко.

Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших наукових звершень!

Медіацентр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»