2018-03-29

ПРОФЕСІЙНЕ ВДОСКОНАЛЕННЯ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ПОЛТНТУ

ПРОФЕСІЙНЕ ВДОСКОНАЛЕННЯ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ПОЛТНТУ

Чи можна продуктивно поєднувати викладацьку практику, наукову діяльність і професійне вдосконалення? Викладачі кафедри українознавства, культури та документознавства переконують власним досвідом – можна.

Відповідно до укладеної угоди про науково-технічне співробітництво між ПП «Софт-Сервіс» і Полтавським національним технічним університетом імені Юрія Кондратюка ГК «Інтелектуальний сервіс» у межах проекту «Сертифікований користувач» проводила теоретико-практичний курс роботи з програмою електронного документообігу та звітності «М. Е. Doc» для науково-педагогічних працівників і завідувача кабінету кафедри українознавства, культури та документознавства. Протягом двох місяців навчання було набуто актуальних навичок роботи з документами в електронному середовищі, розглянуто функціональні можливості системи електронного документообігу «М. Е. Doc», проаналізовано особливості обміну електронними документами між підприємствами та надсилання звітності до державних контролюючих органів в електронному вигляді.

За результатами навчання й сертифікації, яка була проведена 21.03.2018, науково-педагогічні працівники кафедри українознавства, культури та документознавства отримали сертифікати, що надають право викладати відповідні навчальні курси.


Приємно зазначити, що заняття відбувалися на базі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, адже саме в ПолтНТУ створені всі необхідні умови для професійного зростання й вдосконалення як викладачів, так і студентства.

За матеріалами кафедри українознавства,
культури та документознавства