2022-12-08

Професорів політехніки призначено до складу експертних рад МОН України з питань атестації наукових кадрів

Учені Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри будівництва та цивільної інженерії Олександр Семко та доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри буріння та геології Юрій Винников увійшли до складу експертних рад МОН України з питань атестації наукових кадрів.

Професорів політехніки призначено до складу експертних рад МОН України з питань атестації наукових кадрів

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1092 від 02.12.2022 року «Про затвердження персонального складу експертних рад Міністерства освіти і науки України з питань атестації наукових кадрів» до складу експертних рад призначені:

  • з архітектури, будівництва та цивільної безпеки – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри будівництва та цивільної інженерії Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олександр Семко;
  • з виробництва та технологій – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри буріння та геології Навчально-наукового інституту нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Юрій Винников.

«Дякуємо за визнання внеску наших вчених, чиї знання та колосальний практичний досвід слугуватимуть державним стратегічним завданням! У непростих умовах сьогодення тримаємо освітньо-науковий фронт та постійно дбаємо про розвиток української науки задля відбудови України! Віримо, що наука продовжуватиме свою почесну місію бути рушійною силою якісно нових суспільних та соціально-економічних змін! Освіта, наука, помножені на наші спільні зусилля у сфері виховання нових поколінь майбутньої інтелектуальної еліти, неодмінно приведуть нас до Перемоги! Вітаю науковців Полтавської політехніки! Щира вдячність колегам за їхню сумлінну працю та бажання працювати задля розвитку України!» – привітав ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко.

Вітаємо та бажаємо колегам нових вагомих здобутків у підготовці  українських науковців, міцного здоров’я та ентузіазму у справі формування  потужного науково-освітнього потенціалу нашої нації!

Нагадаємо,  МОН пропонує до обговорення проєкт наказу щодо порядку реєстрації та обліку науково-дослідних робіт і дисертацій.

Нещодавно чотирьом науковцям Полтавської політехніки присуджені премії Президента України для молодих вчених.

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»