2018-09-07

У ПолтНТУ пройшла унікальна нафтогазова виставка

5-6 вересня на базі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка пройшла унікальна виставка сучасної техніки та обладнання.

У ПолтНТУ пройшла унікальна нафтогазова виставка

     Відкрили виставку голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко, ректор Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, професор Володимир Онищенко, директор НТП «Бурова техніка» Віталій Вітрик, директор з видобутку ПАТ «Укргазвидобування» Юрій Нагорняк, експерт Директорату Міністерства енергетики та вугільної промисловості України Владислав Рамазанов та директор Інженірінгового центру «Полтава» Любов Шумська.

     Під час відкриття виставки усі присутні відмітили високий рівень проведення виставки, унікальність представленої техніки та важливість проведення таких презентацій на базі провідного університету як Полтавської області, так і України.

     На виставці було презентовано сучасну техніку, а саме: колтюбінгову установку від компанії БТФ-Колтюбінг та пересувні лабораторії для геофізичних досліджень від Везерфорд-Україна та Полтавського підприємства геофізичних робіт. Крім того, учасники мали змогу відвідати науковий павільйон, де були представлені експозиції нафтогазових компаній, зокрема НТП «Бурова техніка», польської компанії Brenntag, ПолтНТУ та Полтавського коледжу нафти і газу, а також прослухати лекцію Олега Микулича «Унікальна історія нафтогазовидобувної галузі України».

     ПолтНТУ стає базою для проведення подібних масштабних заходів, адже Полтавщина є центром з видобутку нафти й газу в Україні.

ІАЦ ПолтНТУ