2023-04-03

Пункт реєстрації на НМТ у політехніці працюватиме без вихідних

З 3 квітня у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» працює пункт реєстрації вступників на проходження національного мультипредметного тесту. Реєстрація триватиме до 3 травня 2023 року.

Пункт реєстрації на НМТ у політехніці працюватиме без вихідних

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки України затвердило Порядок прийому здобувачів освіти на навчання до закладів вищої освіти. Відповідно до цього Порядку Національним університетом «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» було розроблено власні правила прийому здобувачів вищої освіти усіх рівнів у 2023 році. Вчена рада Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» затвердила Порядок прийому на навчання здобувачів вищої освіти у 2023 році.

Вступники зможуть вступити за результатами національного мультипредметного тесту (НМТ), змістовий блок якого передбачає трикомпонентну структуру.

Починаючи з 3 квітня у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» без вихідних працюватиме пункт реєстрації вступників на проходження НМТ (національного мультипредметного тесту).

Особисту консультацію та допомогу в реєстрації на участь в НМТ можна отримати за адресою: проспект Першотравневий, 24, аудиторія 123-Ц, з 08:00 до 20:00.

Детальну інформацію можна дізнатись у відповідальної за пункт реєстрації:

Ревенко Світлана Іванівна

0990576517

revenkosveta17@gmail.com

Нагадуємо, Український центр оцінювання якості освіти інформує що потрібно знати вступникам про процедуру реєстрації для участі в НМТ.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»