2020-06-30

Ректор вітає випускників-бакалаврів 2020 року!

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ЮРІЯ КОНДРАТЮКА!

Ректор вітає випускників-бакалаврів 2020 року!

Я щиро вітаю вас зі значною подією у житті і серйозним професійним досягненням – отриманням диплому бакалавра!

Ви – випускники одного із кращих університетів України, який цьогоріч буде відзначати 90-річчя від дня свого заснування! Саме завдяки ініціативним, активним та цілеспрямованим студентам, як Ви, Національний університет імені Юрія Кондратюка постійно знаходиться у постійному розвитку, динаміці та вдосконаленні, щоб відповідати сучасним вимогам та сучасним студентам!

Навчання в університеті супроводжувало багато незабутніх подій, стільки цікавих і насичених яскравими емоціями моментів, стільки нових знайомств! Попереду на Вас чекає не менш насичене життя!

Немає сили могутнішої, ніж знання, а людина озброєна знаннями й умінням їх застосувати — це вже професіонал з великої літери.

Світ поповнився чудовими й освіченими фахівцями, які пройшли ґрунтовну наукову школу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Молоді, енергійні, освічені люди потрібні українській науці та інноваційній економіці. Саме ви будете сьогодні і завтра визначати інтелектуальний і творчий потенціал регіону та країни.

Із упевненістю можу сказати, що випускники Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – висококваліфіковані фахівці, які розбудовують нашу країну примножуючи славу рідного університету та прославляючи Україну в усьому світі.

Хочу від щирого серця побажати Вам міцного здоров’я і великої творчої енергії! Невпинно йти вперед, долати всі перешкоди, ніколи не здаватися!

Досягнувши творчих та кар’єрних успіхів, намагайтеся не розгубити студентських друзів, і пам’ятайте університет, який вас об’єднав і назавжди залишиться вашою Alma-Mater.

Ви – майбутнє нашої країни та міцна опора для її розвитку!

Бажаю усім успішного вступу до магістратури та чудового відпочинку перед новим стартом! Щасти вам!

Віват, випускники Національного університету імені Юрія Кондратюка!

З повагою
Ректор, професор
Володимир Онищенко