2019-12-12

Розумний і безпечний дім: студенти відвідали семінар виробника інноваційних систем

6 грудня студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відвідали семінар компанії SALUS Controls

Розумний і безпечний дім: студенти відвідали семінар виробника інноваційних систем

Полтавська компанія «ДЕБЮТ», яка надає послуги в сфері опалення, водо- та теплопостачання, організувала семінар з фірмою SALUS Controls. Серед працівників компанії є випускники Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» кафедри теплогазопостачання, вентиляції та теплоенергетики.

«SALUS Controls надає широкий асортимент сучасної продукції для управління системами опалення та кондиціонування, автоматикою для розумного будинку, що користуються значним попитом на ринку. Уже понад 15 років компанія працює для задоволення запитів клієнтів як промислового, так і побутового сектору – від Азії і Європи до Північної Америки», – говорить технічний керівник з продажу та технічної підтримки Костянтин Швець. – «Ми проєктуємо, виробляємо і продаємо під власним брендом широкий асортимент моделей для управління опаленням, що використовують як традиційні енергоносії, так і ті, що працюють на основі відновлюваних джерел енергії, роблячи життя людей більш комфортним і безпечним».

Заснована у 2004 році фірма «SALUS Controls» є дочірньою компанією Computime-Group Limited – це науково-дослідна, інжинірингова і виробнича компанія, що надає інноваційні рішення в автоматизації управління різними процесами для своїх клієнтів, як для промислового, так і для побутового застосування.

З продуктами компанії можна було наочно ознайомитися та оцінити переваги приладів, виробник подбав навіть про елегантність їх форм.

У другій частині семінару мова йшла про гаджети лінійки Smart Home – інноваційні та сучасні рішення не лише для енергоефективності будинку, але і для його безпеки.

«Маємо намір продовжити співпрацю SALUS Controls з нашим університетом – представники компанії пообіцяли провести лекцію для студентів», – повідомив к.т.н., доцентом кафедри теплогазопостачання, вентиляції та теплоенергетики Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Дмитро Гузик.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»