2023-05-10

Румунський університет «1 DECEMBRIE 1918» University of Alba Iulia запрошує 5 студентів на двомісячну практику за програмою Erasmus+

Партнер Полтавської політехніки – "1 DECEMBRIE 1918” University of Alba Iulia запрошує 5 студентів I-V курсів усіх інститутів та факультетів на практику за програмою Erasmus+ у період з 1 липня 2023 року по 1 вересня 2023 року (з можливістю продовження по 1 жовтня 2023 року).

Румунський університет «1 DECEMBRIE 1918» University of Alba Iulia  запрошує 5 студентів на двомісячну практику за програмою Erasmus+

Практиканти отримуватимуть щомісячну стипендію у розмірі 1050 EUR і проживатимуть у гуртожитку університету. Робочий день практиканта – 4 години/день.

Основна вимога до кандидатів: високий рівень англійської мови (B2/C1).

Студенти, які бажають пройти практику в Румунії, можуть подавати заявки на участь у конкурсі до відділу міжнародних зав’язків Полтавської політехніки.

Дедлайн – 15 червня 2023 року.

Список необхідних документів

  • Motivation Letter (.docx)
  • CV (.docx)
  • Passport photo (.jpg) 

Кандидати, які прагнуть взяти участь у програмі, повинні успішно скласти тест та пройти співбесіду з англійської мови. Крім цього, їм потрібно підготувати вищезазначений пакет документів, який необхідно буде включити до аплікаційної заявки. Мотиваційний лист (motivation letter) та автобіографія (CV) подаються англійською мовою.

Брати участь у програмі практики можуть лише повнолітні студенти/студентки, які мають діючий (як мінімум по серпень 2024 року) закордонний паспорт, високі показники академічної успішності і які володіють англійською мовою  на рівні B2/C1.

До участі у конкурсі допускаються як студенти, що знаходяться в Україні, так і ті студенти політехніки, що наразі перебувають за кордоном.

За вимогами програми Erasmus+, при відборі кандидатів, за умови однакових показників академічної успішності та рівня знань англійської мови, перевага надаватиметься студентам із малозабезпечених сімей; студентам, які мають малих дітей; студентам з обмеженими фізичними можливостями; студентам, які були всиновлені; студентам із хронічними хворобами чи іншими особливими потребами, пов’язаними із здоров’ям.

При відборі кандидатів також враховуватимуться будь-які соціальні, волонтерські, освітні, наукові ініціативи, програми, проєкти, у яких брав/брала участь кандидат/кандидатка.

Страхування: усі відібрані студенти-учасники програми обміну зобов’язані після відбору і отримання листа-запрошення від університету, самостійно купити медичне страхування на весь період практики в Румунії. Кошти, витрачені на страхування, не відшкодовуються.

За  детальнішою інформацією звертатись до відділу міжнародних зв’язків (каб.320-Ф, interoffice@nupp.edu.ua) або до координатора програми – к.філол.н., доцента кафедри германської філології та перекладу Павельєвої Анни Костянтинівни (ауд.310-ц, email: kunsite.zi@gmail.com, телефон: +3-8-(095)-91-08-192).

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»