2020-06-19

#ЩастиНаЗНО: університет підтримав всеукраїнський флешмоб

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» приєднався до всеукраїнського щорічного флешмобу #ЩастиНаЗНО

#ЩастиНаЗНО: університет підтримав всеукраїнський флешмоб

Всеукраїнський щорічний флешмоб #ЩастиНаЗНО відбувається у рамках освітньо-культурного  проєкту «Відкривай Україну» за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України.

Організатори (Благодійна організація «Благодійний фонд «Фундація соціальних інновацій «З країни в  Україну») головну ідею  флешмобу  вбачають у психологічній та інформаційній підтримці випускників закладів загальної  середньої освіти під час підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання, щоб допомогти налаштуватися та перебороти страх перед вступними випробуваннями.

Цьогорічні випускники опинилися в особливих умовах – до стресу та напруги перед складанням іспитів додалися карантинні обмеження, підготовка в умовах дистанційного навчання, необхідність дотримання всіх протиепідемічних заходів. 

Колектив Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» записав два мотиваційних відео. Перше вже викладене на університетському YouTube-каналі та на офіційній Facebook-сторінці.

У першому відео викладачі на чолі з ректором мотивують випускників.

«Дорогі абітурієнти! Ви зараз за крок до успіху! Я запрошую вас на навчання до Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»! Ми віримо у ваші здібності, знання та щиро бажаємо вам високих балів! До зустрічі на святі першокурсників! Щасти на ЗНО!», – побажав ректор Володимир Онищенко.

Студенти зробили коротку відеоінструкцію як діяти в день тестування і не хвилюватись. Прем’єра відео відбудеться на YouTube-каналі «Полтавська політехніка».

Побажання від політехніки також можна знайти в соцмережах за хештегом  #ЩастиНаЗНО.

Щиро бажаємо всім випускникам успіхів під час складання ЗНО-2020!

Підписуйтесь:

YouTube-канал «Полтавська політехніка»

Facebook-сторінка Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Telegram

Instagram-сторінка

Медіа-центр

Національний університет

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»