2020-04-21

Спеціаліст Reikartz Hotel Group навчатиме студентів стандартів, які впливають на імідж

Для студентів Національного університету «Полтавська політехніка» відбудеться заняття онлайн зі спеціалістом Reikartz Hotel Group про стандарти, які безпосередньо впливають на імідж закладу

Спеціаліст Reikartz Hotel Group навчатиме студентів стандартів, які впливають на імідж

У рамках реалізації угоди про співробітництво, студентам Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» спеціаліст з адаптації та навчання Reikartz Hotel Group Аліна Гах розповість про іміджеву складову однієї з найпотужніших готельних компаній України.

«До участі у відкритій лекції «Імідж готелю або стандарти чистоти» зареєстровано студентів спеціальності «Туризм» - тема йде в розрізі навчального плану саме для даної спеціальності. Але долучитися до відкритого заняття може кожен бажаючий», - говорить директор ННІ фінансів, економіки та менеджменту Ірина Черниш.

Онлайн-заняття відбудеться 24 квітня о 13:20 на платформі www.hotel-school.online

Reikartz Hotel Group – потужна національна мережа готелів в Україні. Об'єднує більше 40 готелів (в Україні і за її межами). Якість кожного закладу можна перевірити на booking.com. Відгукам на цьому сайті можна довіряти, бо на відміну від інших сайтів оцінки закладів, тут редагувати, видаляти чи заміняти коментарі не можна.

Медіацентр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»