2018-10-17

Представники ПолтНТУ привітали колег з Вроцлавської Політехніки з початком нового навчального року

Продовжуючи співпрацю, започатковану ректором Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка Онищенком Володимиром Олександровичем, 1-2 жовтня 2018 року доцент кафедри фінансів і банківської справи Крекотень Ірина Михайлівна та завкафедри іноземної філології та перекладу Болотнікова Алла Петрівна перебували з офіційним візитом у Вроцлавській Політехніці з нагоди початку академічного року 2018-2019.

Представники ПолтНТУ привітали колег з Вроцлавської Політехніки з початком нового навчального року

     Делегати ПолтНТУ побували на урочистих заходах Політехніки та на посвяті у студенти та докторанти.


     Із метою узгодження питань подальшої співпраці між Вроцлавською Політехнікою та Полтавським національним технічним університетом імені Юрія Кондратюка було проведено офіційні зустрічі
з директором Міжнародного відділу Андрієм Мочко та проректором із наукової та міжнародної роботи, професором Андрієм Трохимчуком.


     Досягнуто домовленості щодо співпраці між кафедрою фінансів і банківської справи ПолтНТУ та кафедрою управління та розвитку організацій Вроцлавської Політехніки. Окреслено основні напрямки співпраці, а саме: залучення науковців ПолтНТУ та Вроцлавської Політехніки до взаємного рецензування наукових праць, організація та проведення спільних наукових заходів, формування спільних проектних пропозицій у межах «Вишеградської Четвірки» та Програми «Горизонт 2020». Налагодження співпраці з Вроцлавською Політехнікою відкривають нові можливості для студентів та науково-педагогічних працівників у межах академічної мобільності.

ІАЦ ПолтНТУ