2018-10-08

У ПолтНТУ відкрили першу на Полтавщині Стартап школу

8 жовтня 2018 року у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка відкрили першу на Полтавщині Стартап школу.

У ПолтНТУ відкрили першу на Полтавщині Стартап школу

     Участь у відкритті Стартап школи взяли ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко, керівник Секретаріату Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки, заступник голови наглядової ради ПолтНТУ Вадим Стогній, директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської державної обласної адміністрації Інна Іщенко, бізнес-тренер, консультант Міністерства економіки та промисловості Ізраїлю з питань стартап проектів «MAOF», член правління ради Ізраїльської асоціації підприємців, співзасновник інноваційного холдингу «Sikorsky Challenge» та інноваційної екосистеми Азербайджану «eAZI Start» (Ізраїль) Ігор Пеер, почесний професор ПолтНТУ, член правління Народного Банку (Німеччина) Гюнтер Штоль, начальник відділу супроводу операцій та гарантії якості Народного Банку (Німеччина) Уве Шраг, генеральний директор НТП «Бурова техніка», член наглядової ради ПолтНТУ Віталій Вітрик, директор «Katz Communication Consulting and Human Nature Concepts», тренер Корпусу Миру (США) Лінда Кац.

     Стартап школа ПолтНТУ створена спільно з Інноваційним холдингом Sikorsky Challenge з метою розвитку інноваційного підприємництва та трансферу технологій на Полтавщині.

     Серед учасників Стартап школи ПолтНТУ понад 100 студентів, молодих вчених та досвідчених науковців. Протягом 9 місяців учасники школи будуть навчатися у форматі вокшопів, інтерактивних занять, пітчів та презентацій.

     Стартап школа ПолтНТУ – платформа для розвитку інноваційного бізнесу, від пошуку нових ідей і моделювання бізнес-моделей до залучення інвестицій та створення нового інноваційного бізнесу, на базі університету. 

ІАЦ ПолтНТУ