2023-02-05

Стартує курс з підвищення кваліфікацій напряму TEST AUTOMATION (JAVA) для викладачів університетів

15 лютого 2023 року компанія «SoftServe» планує провести технічний курс для підвищення кваліфікацій з напряму Test Automation (Java) для викладачів університетів та коледжів. Учасники опанують ключові принципи об'єктно-орієнтованого програмування, вмітимуть реалізовувати тести з використанням різних браузерів, розроблять тестовий фреймворк.

Стартує курс з підвищення кваліфікацій напряму TEST AUTOMATION (JAVA) для викладачів університетів

Мета навчання – професійне вдосконалення викладачів та адаптація відповідних освітніх програм до вимог сучасного ринку праці у сфері інформаційних технологій. Тривалість курсу становить два місяці. Формат курсу – онлайн.

Заняття відбуватимуться двічі на тиждень, у понеділок та середу, 16.00-18.00 год.

Учасники опанують ключові принципи об'єктно-орієнтованого програмування, розроблять інтеграційні тести за допомогою Selenium WebDriver, вмітимуть реалізовувати тести з використанням різних браузерів, знатимуть як виконувати запити до REST сервісів, розроблять тестовий фреймворк.

Учасники також можуть отримати сертифікат про проходження курсу обсягом 120 годин. Для цього потрібно представити робочу навчальну програму з використанням одержаних результатів.

Курс проходитиме під керівництвом ментора SoftServe Academy.

Обов’язкова попередня реєстрація за посиланням

Довідково: Teachers' Test Automation (Java) — це безкоштовне навчання для освітянської спільноти, розроблене глобальною ІТ компанією SoftServe, за підтримки МОН України та Харківського ІТ-кластера, без вступного іспиту. Основні вимоги – знати основи Java та мати бажання професійно розвиватися.

Нагадаємо, Coursera та Udemy запрошують бажаючих вдосконалити навички володіння англійською мовою.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»