2021-05-24

Студент ННІ ІТ та робототехніки переміг на всеукраїнському конкурсі з комп’ютерної інженерії

Студент ННІ ІТ та робототехніки Віктор Звєздін презентував розроблену структуру обчислювального пристрою автоматизованої системи контролю електроенергії, що функціонує в системі залишкових класів та став переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Комп’ютерна інженерія».

Студент ННІ ІТ та робототехніки переміг на всеукраїнському конкурсі з комп’ютерної інженерії

Оргкомітет Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Комп’ютерна інженерія» оприлюднив результати та провів підсумкову науково-практичну конференцію. Конкурс відбувся на базі кафедри комп’ютерної інженерії Одеської національної академії харчових технологій.

Участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Комп’ютерна інженерія» взяли 42 учасників з 37 закладів вищої освіти України. За результатами рецензування до фіналу потрапили роботи студентів з 10 провідних закладів вищої освіти. На підсумковій науково-практичній конференції 12 студентів виступили із захистом своїх робіт.

Наукова робота студента ННІ інформаційних технологій та робототехніки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Віктора Звєздіна на тему «Структура обчислювального пристрою автоматизованої системи контролю електроенергії, який функціонує у системі залишкових класів» (Шифр: «Обчислювальний пристрій») посіла переможне перше місце – автора нагороджено дипломом І ступеня!

«Отримали перемогу завдяки схвальним рецензіям та високій оцінці членів галузевої конкурсної комісії результатів наукового дослідження, його апробації. Здобуте призове місце – потужний стимул до занять науковою діяльністю. Плануємо й у подальшому презентувати результати власних досліджень на всеукраїнському рівні», – розповіла науковий керівник, кандидат технічних наук, доцент кафедри комп'ютерних та інформаційних технологій і систем Навчально-наукового інституту інформаційних технологій і робототехніки Аліна Янко.

Вітаємо переможця та наукового керівника! Бажаємо нових досягнень!

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»