2021-07-23

Студент ННІФЕМ став бронзовим призером Кубку України з плавання

Володимир Штанько, студент Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», здобув бронзову нагороду на змаганнях Кубку України з плавання.

Студент ННІФЕМ став бронзовим призером Кубку України з плавання

Упродовж 17-18 липня на базі 25-метрового водно-спортивного комплексу міста Мелітополь Запорізької області відбувалися змагання Кубку України з плавання для чоловіків та жінок, у яких взяли участь 12 спортивних клубів та 125 найсильніших спортсменів з різних куточків нашої країни. Команди спортивних клубів формувалися за власним бажанням учасників незалежно від територіальної та організаційної належності спортсменів та тренерів.

Спортсмени змагалися на дистанції 50, 200, 400 метрів у різних стилях плавання (вільний стиль, на спині, брас, комплексне плавання, комбіноване плавання та у вільному стилі комбінованої естафети 4Х100 метрів).

Студент групи 201-ФМ Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Володимир Штанько став бронзовим призером Кубку України з плавання, здолавши дистанцію 50 метрів вільним стилем з результатом 00:22:37.

Результати спортсменів у особистому заліку змагань були враховані при підведенні підсумків роботи територіальних спортивних організацій, постійно існуючих спортивних шкіл та клубів. З повним списком переможців та призерів Кубку України з плавання можна ознайомитися на офіційному сайті Федерації плавання України.

Вітаємо переможця та бажаємо нових досягнень!

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»