2021-03-16

Студент ННІФЕМ виборов золоту нагороду на престижному конкурсі зі спортивних бальних танців

Студент Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту Полтавської політехніки Владислав Коган переміг на всеукраїнському конкурсі зі спортивних бальних танців «Sport&Dance Cup» у категорії «Дорослі С+В». Ректор університету, професор Володимир Онищенко особисто привітав переможця та відзначив високий рівень хореографічної підготовки призерів.

Студент  ННІФЕМ виборов золоту нагороду на престижному конкурсі зі спортивних бальних танців

14 березня на базі спортивного комплексу «Локомотив» імені Г.М. Кірпи відбулися Всеукраїнські відкриті змагання зі спортивних бальних танців «Sport&Dance Cup», організовані Асоціацією спортивного танцю України і танцювальним клубом «Фантом», у рамках яких також визначають переможців Чемпіонату України серед професіоналів з 10 танців, Кубку України серед Юніорів 2 латиноамериканська програма та Кубку України серед команд Формейшен (європейська та латиноамериканська програми). Компетентне журі оцінювало виступи учасників у наступних категоріях: «Професіонали», «Юніори 2», «Дорослі С+В», «Формейшен», «Дебют Соло» тощо. Серед переможців – досвідчені спортсмени,  представники танцювальних шкіл і клубів з різних куточків України.

Студент групи 301-ФМ спеціальності «Міжнародні економічні відносини»  Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Владислав Коган та його партнерка Марія Ткаченко стали золотими призерами турніру зі спортивних танців у категорії «дорослі С+В» з європейської програми. Пара також перемогла у категорії "Дорослі Open", здобувши ще одне перше місце.
Тренер переможців – випускник нашого університету, великий професіонал Юрій Колісник.

 

«Приємно щоразу відзначати той факт, що студенти нашого університету – всебічно розвинені, талановиті особистості, які знаходять себе у найрізноманітніших сферах життя. З особистого досвіду знаю, що за кожною такою  феєричною  перемогою  –  години сумлінних тренувань, невтомної праці над собою та відточування кожного руху. Твердо переконаний в тому, що ще неодноразово почуємо  імена переможців, а на найвищий п’єдестал престижних всеукраїнських, міжнародних змагань будуть підійматися представники спортивної еліти Полтавської політехніки», – привітав переможців ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко і побажав життєвої енергії,  нових спортивних  перемог та звершень.

Фіналістів змагань нагородили дипломами, призерів  відзначили золотими, срібними та бронзовими медалями, переможців – кубками в кожній програмі.  Золота медаль та кубок стануть вагомим внеском у історію спортивної слави Полтавської політехніки та Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту.

Вітаємо призера, бажаємо нових яскравих і переможних виступів!

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»