2021-05-07

Студенти і викладачі повертаються в аудиторії!

З 11 травня студенти і викладачі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» повертаються до звичайного формату навчання – заняття відбуватимуться в університетських аудиторіях згідно розкладу та з дотриманням правил протиепідемічної безпеки.

Студенти і викладачі повертаються в аудиторії!

Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 6 травня 2021 року про вихід Полтавської області з «червоної зони» Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» повідомляє про повернення до освітнього процесу з дистанційного на звичний формат. Це стосується усіх здобувачів вищої освіти бакалаврського, магістерського та PhD-рівнів.

З вівторка, 11 травня 2021 року, заняття відбуватимуться в університетських аудиторіях і лабораторіях!

Викладачі та студенти мають дотримуватися встановлених протиепідемічних заходів. При виявленні симптомів респіраторних вірусних захворювань, високої температури поінформувати заклад вищої освіти та звернутися до лікаря. У Полтавській політехніці подбали про дотримання усіх необхідних карантинних обмежень – обмежена кількість студентів у аудиторії, наявність антисептиків та скриньки для збору використаних індивідуальних засобів захисту органів дихання.

Стежте за навчальним розкладом, не спізнюйтесь на пари!

До зустрічі в університеті!

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»