2020-01-16

Студенти під час канікул стали чарівниками для особливих дітей

15 січня студенти Національного університету імені Юрія Кондратюка привітали з новорічними святами дітей, які перебувають у Центрі соціально-психологічної реабілітації

Студенти під час канікул стали чарівниками для особливих дітей

КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Полтавської обласної ради приймав гостей з університету. Студенти створили святкову атмосферу для дітей: показали новорічну казку, подарували іграшки, які зібрали самі студенти, та пригостили солодощами. Діти радо спілкувалися із казковими героями, розповідали вірші Діду Морозу та водили новорічний хоровод.

«Студенти університету приїхали до Полтави в канікулярний період, щоб подарувати частинку свята дітям, які наразі перебувають у притулку», – говорить керівник Центр культури та студентської творчості Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олександр Дроботя. – «Щасливі очі дітей та щира посмішка стали найбільшою нагородою для усіх причетних до організації та проведення заходу».

«Новорічні та різдвяні свята – найулюбленіші для дітей. Очікування подарунків, здійснення бажань, святковий настрій – діти завжди чекають цього з особливим нетерпінням. Дуже приємно було подарувати хвилини щастя, радості, атмосферу казковості та добра. Ми побажали їм здійснення найзаповітніших мрій, щастя й здоров’я, а також зростати в любові та турботі», – прокоментувала практичний психолог університету Вікторія Даценко.

Представники Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» вже неодноразово брали участь у подібних заходах. Цього разу подарували новорічну казку тим, хто її потребував найбільше!

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»