2021-02-24

Студенти політехніки виграли Гран-прі і призові місця на «Дніпро-Фест-2021»

Центр культури і студентської творчості взяв участь у Міжнародному онлайн Фестивалі-конкурсу Талантів «Дніпро-Фест-2021». Студенти-учасники творчих колективів здобули кілька Гран-прі та призові місця!

Студенти політехніки виграли Гран-прі і призові місця на «Дніпро-Фест-2021»

Об’єднання Фестивальних і Продюсерських центрів «УкрФест», Творче об’єднання «Співучий край», Фестивальний центр «Borzenko records», кіностудія «Borzenko Film» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України, Департаменту реалізації гуманітарної політики ХОДА, Управління освіти і науки ХОДА провели Міжнародний онлайн Фестиваль-конкурс Талантів «Дніпро-Фест-2021».

Конкурсантів оцінювали в 15 номінаціях – Хореографія (у тому числі: street dance show, брейк-данс, хіп-хоп, контемп, чирлідинг), Вокал, Хорове мистецтво, Інструментальне виконавство, Художнє читання, Флешмоб, Циркове мистецтво, Театри Мод, Модельні агенції, Естрадні мініатюри, Театральні мініатюри, Театралізоване дійство, Образотворче мистецтво, Декоративно-прикладне мистецтво, Дизайн та інше.

«Полтавська політехніка пишається своїми талантами! Центр культури і студентської творчості та талановиті студенти університету щиро дякують ректору Володимиру Олександровичу Онищенку за сприяння розвитку талановитих та творчих студентів, за те що постійно приділяє велику увагу молоді та допомагає в реалізації різних проектів та заходів! Три Гран-прі і стільки призових, перших місць – це дуже високий результат! Окрема подяка за педагогічну роботу та виховання талановитих студентів керівникам колективів!» – прокоментував Ярослав Передерій, фахівець Центру культури і студентської творчості.

Народна аматорська студія спортивно-бального танцю «Легенда» – Гран-Прі Фестивалю

Народний аматорський колектив народного танцю «Оріана» – Гран-Прі Фестивалю

Команда з чирлідингу «Полтавська політехніка» – Гран-Прі Фестивалю

Вокалісти:

Ярослава Козар, Діана Тітенко, Вікторія Шефер – 1 місце

Одех Ежоввок, Бойко Анна – 2 місце

Команда «ONE DAY» – 2 місце

Вокально-інструментальні гурти:

«Hard Lesson»  та  Гурт «Acousticor» – 2 місце

Керівники колективів також нагороджені грамотами за високу педагогічну майстерність та значний вклад у виховання підростаючого покоління:

Білоконь Олена Олексіївна, заслужена артистка України та Директор центру культури і студентської творчості;

Рагуліна Олена Сергіївна та Волков Миколай Іванович – керівники Народної аматорської студії спортивно-бального танцю «Легенда»;

Передерій Ярослав Олександрович, фахівець центру культури і студентської творчості;

Мочалова Жанна Олександрівна – керівник Народного аматорського колективу народного танцю «Оріана»;

Синиця Тетяна Олександрівна – керівник команди з чирлідингу «Полтавська політехніка», завідувачка кафедри фізичного виховання, кандидат наук з фізичного виховання та спорту.

Вітаємо зірок Політехніки і бажаємо нових творчих перемог!

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»