2017-12-20

Студенти ПолтНТУ пройшли стажування у Азербайджані

Студенти Полтавського національного технічного університету пройшли стажування в Азербайджанському державному університеті нафти і промисловості.

Студенти ПолтНТУ пройшли стажування у Азербайджані

У рамках договору про співпрацю, підписаного між двома вузами – Полтавським національним технічним університетом імені Юрія Кондратюка та Азербайджанським державним університетом нафти і промисловості  протягом тижня студенти проодили виробничу практику, під час якої працювали на різних відділах, кафедрах, лабораторіях університету і стежили за навчальним процесом.

Так, 15 грудня, ректор Азербайджанського державного університету нафти і промисловості (АДУНП), професор Мустафа Бабанли зустрівся зі студентами Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка (Україна). У зустрічі взяли участь проректор з міжнародних зв'язків, доцент Рафік Джамалов і декан по роботі з іноземними студентами, кандидат технічних наук Яшар Гасанов.

Висловивши задоволення з приводу привітання студентів Полтавського національного технічного університету в АГУНП, ректор, проф. М. Бабанли надав студентам інформацію про навчальний процес вузу, правила проведення іспитів, зв'язках із зарубіжними університетами, іноземних студентах, Азербайджансько-французькому університеті (UFAZ), спеціальності, які викладаються англійською мовою, вступі до магістратури та докторантури, Центрі стартапів і інновацій «eazi START ». Ректор Мустафа Бабанли зазначив, що зробить все від нього залежне для подальшого розвитку зв'язків з Полтавським національним технічним університетом.

На завершення п’ятьом студентам Полтавського національного технічного університету було вручено сертифікати про проходження стажування в АГУНП.

ІАЦ ПолтНТУ