2019-09-01

Студенти ПолтНТУ стали волонтерами проекту відомого телеведучого і масштабного напівмарафону

Більше 40 студентів ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка стали волонтерами напівмарафону від «Нової пошти» і проєкту «JuniorZ».

Студенти ПолтНТУ стали волонтерами проекту відомого телеведучого і масштабного напівмарафону

Український телеведучий і шоумен Олександр Педан у День знань презентував у Полтаві свій спортивний рух, що популяризує здорову рухову активність серед молоді. На площі перед Полтавською ОДА облаштувалось спортивне містечко напівмарафону «Нова пошта». Окремі локації призначались для активностей проєкту «JuniorZ», зокрема змагань з петанку, зони корфболу, фрізбі, чирлідингу.

Студенти новоствореного факультету фізичної культури і спорту, у тому числі першокурсники, ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка разом із деканом Наталією Беседою стали волонтерами спортивного фестивалю та долучилися до популяризації здорового способу життя. Також співробітники і студенти університету стали учасниками забігів на різні дистанції.

Лідер проекту Олександр Педан став хедлайнером спортивного свята. «Ми маємо на меті розповісти дітям і вчителям, що фізична культура – це корисно й круто. Той період, коли вона була нецікава дітям, має нарешті минути. І тому ми розповідаємо в різних українських містах про те, як можна зробити уроки цікавими і продуктивними. І щоб до рухової активності долучались навіть дітки, яким стан здоров’я не дозволяє якісь складніші заняття», – розповів він.

Презентацію почали зі спортивної руханки – шоумен, засновник проєкту «Junior Z» Олександр Педан провів її разом з президентом Спортивної студентської спілки України у Полтавській області, президентом Полтавського відділення Української Федерації учнівського спорту, ректором ПолтНТУ Володимиром Онищенком та відомим шеф-кухарем, який бореться за зміну системи харчування в українських школах, переможцем п’ятого сезону телепроєкту «Майстер-шеф» Євгеном Клопотенком.

Один зі спонсорів свята – компанія «Моршинська» випустила партію спортивних пляшок з негазованою водою, брендованих для проєкту «JuniorZ». 2% від продажів компанія віддає на розвиток молодіжного спорту. Для учасників спортивного фестивалю вони були безкоштовними.

Спортивна родина ПолтНТУ підтримує моду на здоровий спосіб життя!

 

 

 

 

 

 

Медіа - центру ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка