2019-06-11

Студенти ПолтНТУ взяли участь у International student conference “Industry 4.0: Human vs. Technology” у Польщі

.

Студенти ПолтНТУ взяли участь у International student conference “Industry 4.0: Human vs. Technology” у Польщі

5-8 червня студенти ПолтНТУ: голова профспілкового комітету студентів та аспірантів Дроботя Олександр (Саша Дроботя), член студентського самоврядування, студентка навчально-наукового інституту фінансів, економіки і менеджменту Корнієнко Марина (Марина Корниенко), заступник президента студентського парламенту з міжнародної діяльності, студентка гуманітарного факультету Бечкало Неля (Нелия Бечкало (Nelia Bechkalo)), заступник президента студентського парламенту з навчально-наукового напряму, студентка гуманітарного факультету Сидорова Анастасія, перший заступник президента студентського парламенту, студент навчально-наукового інституту нафти і газу Ключка Дмитро (Дмитро Ключка) взяли участь у International student conference “Industry 4.0: Human vs. Technology” у м. Білосток, Польща

Організатором та базою проведення конференції виступив багаторічний університет-партнер ПолтНТУ – Politechnika Białostocka, факультет інженерного менеджменту. Нагадаємо, співробітництво між ПолтНТУ та Білостоцькою політехнікою було започатковане ректором університету, професором Володимиром Онищенком (Володимир Онищенко) у 2014 році, а сьогодні вже реалізовано чимало спільних проектів: обміни студентів та викладачів, програми «подвійного» диплому, спільні наукові проекти, дослідження та конференції, відкрито Українсько-Польський центр та започатковано вивчення польської мови у ПолтНТУ.

Студенти ПолтНТУ презентували виступ на тему «Internet marketing advantages for industrial enterprises from sellers’ side», який відзначили на високому рівні усі учасники конференції, зокрема представники бізнес платформ.

Метою конференції є розвиток міжнародного студентського співробітництва, а участь у ній - це унікальна можливість для знайомства з новими людьми з-за кордону, обміну та обговорення досвіду з колегами, отримання знань від фахівців. Адже сьогодні міждисциплінарні навички та знання високо оцінюються всіма компаніями. Студенти мали змогу поспілкуватися з представниками передових маркетингових компаній м. Білосток (Польща), вивчати досвід студентів з Туреччини, Польщі, Алжиру, Киргизстану, Латинської Америки, Бутану, Білорусі.

Під час візиту до Білостоцької політехніки студенти мали змогу ознайомитися з архітектурою та культурою міста разом з представниками різних країн, поділитися враженнями від конференції та встановити неформальні інтернаціональні зв’язки задля подальшої співпраці. Адже для студентів ПолтНТУ здатність справляти враження і встановлювати нові контакти – це запорука майбутнього успіху університету.

Запрошуємо на навчання до ПолтНТУ – приєднуйтеся до міжнародної родини провідного університету Полтавщини!