2019-08-28

Студентка ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка стала чемпіонкою світу і встановила рекорд України!

Магістрантка факультету фізичної культури і спорту ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка Дарія Бражник стала чемпіонкою світу серед юніорів у ваговій категорії до 43 кг на Чемпіонаті світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, що триває в канадському місті Реджайна.

Студентка ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка  стала чемпіонкою світу і встановила рекорд України!

«Полтавчанка Дарія Бражник, вихованка сестер Оксани та Юлії Гордієнко, стала чемпіонкою світу серед юніорок у ваговій категорії до 43 кг. Виборовши малі золоті нагороди у присіданні та жимі з результатами 135 та 80 кг (рекорд України серед юніорок), спортсменка посіла третю сходинку у тязі – 120 кг. А сума триборства чемпіонки склала 335 кг, що перевищує норматив майстра спорту України міжнародного класу та являється новим рекордом України серед юніорок», – повідомляє Національна федерація пауерліфтингу України.

Перелік спортивних досягнень чемпіонки чималий – срібна медаль на Чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу серед юніорів, встановлення на ньому чотирьох юніорських рекордів України, численні перемоги на змаганнях міжнародного рівня.

Адміністрація та колектив ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка щиро вітає чемпіонку та бажає нових перемог та наснаги у досягненні поставлених цілей!