2020-07-16

Студентка-волейболістка змагатиметься у Суперлізі

11 липня у Полтаві відбувся третій стиковий матч ХХІХ Чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги з волейболу, у якому ВК «Полтавчанка» виборола право зіграти сезон у чемпіонаті Суперліги.

Студентка-волейболістка змагатиметься у Суперлізі

У ХХІХ Чемпіонаті України серед жіночих команд вищої ліги з волейболу, ВК «Полтавчанка» змагалася за право грати у Суперлізі з вінницькою командою «Білозгар-Медуніверситет». За результатами гри, полтавська команда перемогла з рахунком 3:0.

Як повідомляє прес-служба ГО ФВУ, націленість на перемогу гравці ВК «Полтавчанка» (головний тренер – Анатолій Воліченко) продемонстрували ще у «Фіналі чотирьох» вищої ліги під час поєдинку у Вінниці, де полтавська команда продемонструвала агресивний волейбол та здобула дві перемоги.

У складі волейбольної команди «Полтавчанка» грає студентка групи 301-ГЗ (спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія») факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Вікторія Дабека.

Адміністрація клубу надіслала подяку ректору університету, очільнику відокремленого підрозділу Всеукраїнської громадської організації «Спортивна студентська спілка України» у Полтавській області та Полтавського відділення Української федерації учнівського спорту Володимиру Онищенку, відзначивши внесок у розвиток спорту і фізичної культури серед студентської молоді.

Вітаємо команду з перемогою! Університет пишається спортивними здобутками студентів! Бажаємо досягти спортивного Олімпу!

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Фото з сайту fvu.in.ua