2019-04-10

Фестиваль «Студентська весна» - ще один привід для гарного настрою і творчого пориву!

9 квітня у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка відбувся обласний міжвузівський мистецький Фестиваль-конкурс «Студентська весна-2019».

Фестиваль «Студентська весна» - ще один привід для гарного настрою і творчого пориву!

     Ансамблі, танцювальні та музичні колективи, школа гумору ПолтНТУ – усе це цього року продемонстрували студенти та викладачі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка на сцені. Виступи солістів ансамблю бального танцю «Легенда» Миколи Волкова та  Анастасії Гавриш,   призерів Всеукраїнських змагань хіп-хоп дуету Анастасії Шендрик та Єлизавети Теницької, вокалістів Анастасії Гаврилко , Ярослави  Козир, Олександра Блазуна, Вікторії Шефер, індійський танок у виконанні Анастасії Ульченко та Альони Сухомлин найбільше сподобались глядачам і членам журі, супроводжувалися  гучними оваціями і палкими оплесками.

     Також журі відмітили високу майстерність виконання  фінального номеру «Ми молоді» (ансамбль  «Молодість», кер. Г.Рагулін) , української народної пісні «Ти до мене не ходи» у виконанні хорової групи «Полтавський край» (кер.Г.Рагулін) у супроводі ансамблю «Ретро»  та роботу ведучих Анастасія Бечкало та Стас Бобера.

     Студенти Полтавського національного технічного  університету імені Юрія Кондратюка вкотре довели, що вони талановиті, завзяті та енергійні люди, небайдужі до високого мистецтва, винахідливі та кмітливі!

ІАЦ ПолтНТУ