2019-11-14

Студентське свято: отримали нагороди і влаштували шоу

До Міжнародного дня студента відбувся обласний молодіжний проєкт «Наша єдина студентська родина». Творче та активне студенство відзначили за досягнення і громадську діяльність

Студентське свято: отримали нагороди і влаштували шоу

Святковий захід зібрав на одній сцені майже півтори тисячі студентів з усіх полтавських закладів вищої освіти, ще скільки ж – у глядацькій залі. Організатори (Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА спільно з КУ «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради) влаштували вечір у палаці дозвілля «Листопад».

Усі університети Полтави підготували творчу презентацію команд («Вітаймо! Це – ми!!!»), виступ груп підтримок («Екстрім зону») та творчо-концертну програму «Festival of stars».

Увесь наш університет гучно та яскраво підтримував тих, хто долучився до щорічного молодіжного проєкту.

«Наша єдина студентська родина» – крутий традиційний проєкт до Міжнародного дня студента! Студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» активно долучилися до створення атмосфери свята і драйву! Дякую усім нашим студентам, колективу клубу спортивних танців «Акцент», донечкам, які активно долучаються до усіх студентських ініціатив, за неймовірно запальні виступи, професіоналізм, таланти, а особливо за вашу любов та повагу до рідного університету! Пишаюся студентами Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»! Ви – найкращі!», прокоментував ректор, професор Володимир Онищенко.

На виступі групи підтримки студентки продемонстрували сучасний вид спорту – чирлідинг, а на фіналі наші студенти показали феєричну постановку – творчий епізод за мотивами фільму «Великий шоумен». У шоу було задіяно близько 90 учасників. У цьому номері студенти Національного університету «Полтавська політехніка» поєднали  сучасні танці, ворк-аут та бально-спортивну хореографію. До виступу також долучився колектив спортивних танців «Акцент» на чолі з заслуженим працівником освіти України Оленою Рагуліною.

Кращі студенти університету нагороджені у чотирьох номінаціях:

«Кращий студент-спортсмен Полтавщини» – Анастасія Ковальчук

«Кращий студент-науковець Полтавщини» – Ольга Петлюх

«Кращий студент-громадський діяч Полтавщини» – Дмитро Ключка

«Кращий студент-творча особистість Полтавщини» – Миколай Волков

Разом і до кінця – Політехніка моя!

Медіа-центр

Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»