2021-01-27

Студпарламент інформує як отримати додаткові бали для стипендії

Студентський парламент Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» приймає онлайн-заяв на зарахування додаткових балів для призначення академічної стипендії студентам університету. Дедлайн подання документів – 05 лютого 2021 року.

Студпарламент інформує як отримати додаткові бали для стипендії

Додаткові бали до рейтингової оцінки для призначення академічної стипендії враховують досягнення студента в науковій, науково-технічній, громадській та спортивній діяльності. Студентський парламент Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» інформує про порядок подачі заяви щодо нарахування додаткових балів до рейтингової оцінки на призначення академічної стипендії.

Студентським парламентом затверджено наступний графік:

з 18 січня по 5 лютого (включно) 2021 року – подання документів через сервіс Google Forms;

з 6 лютого по 11 лютого 2021 року – перевірка документів робочою групою студентського парламенту;

11 лютого 2021 року – онлайн-засідання органів студентського самоврядування університету з метою затвердження досягнень студентів (платформа Zoom).

Студенти самостійно заповнюють електронну версію заяви про додаткові бали – Форму на врахування додаткових балів при визначенні рейтингової оцінки для призначення академічної стипендії та очікують на електронну пошту листа-підтвердження про отримання. У випадку, якщо документи не відповідають зазначеним критеріям, або в членів робочої групи студентського парламенту виникли питання, зі студентами неодмінно зв’яжуться. За відсутності на пошті листа-підтвердження, зверніться до представників робочої групи студентського парламенту для перевірки та уточнення.

Зверніть увагу: для підтвердження особи студента-подавача заяви необхідно додати скан-копію студентського квитка.

У заяві враховуються досягнення за I навчальний семестр 2020-2021 навчального року, а саме від 1 вересня 2020 року до 17 січня 2021 року. Всі наступні наукові, спортивні досягнення та здобутки від 17 січня 2021 року будуть зараховані на наступний навчальний семестр.

Представники робочої групи перевіряють оформлення заяв та консультують в дистанційному режимі. Для надання консультацій звертатися на електронну пошту: studparlamentnupp@gmail.com або безпосередньо до голови Студентської ради свого навчально-наукового інституту або факультету.

«У цьому навчальному семестрі продовжуємо практику прийому електронних заяв, започатковану у зв’язку із загальнонаціональним карантином. Процедура прийому заяв для нарахування додаткових балів повністю відповідає правилам призначення академічних стипендій у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Якщо виникають питання, звертайтеся – неодмінно допоможемо», – прокоментував Олександр Литвиненко, в.о. голови студентського парламенту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» щомісячно розраховують стипендіальний фонд для призначення академічних стипендій на основі рейтингу успішності здобувачів вищої освіти з урахуванням розмірів академічних стипендій, затверджених у встановленому порядку Кабінетом Міністрів України, видатків на виплату академічних стипендій, затверджених Національним університетом «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» у встановленому порядку, затвердженого реєстру осіб, яким в установленому порядку призначені академічні стипендії за результатами успішності в останньому навчальному семестрі, реєстру осіб, які, відповідно до рішення стипендіальної комісії, протягом певного періоду зберігають право на отримання академічних стипендій.

image

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»