2020-06-01

Студпарламент нагадує: завершується подача заяв на зарахування додаткових балів для стипендії

Через карантин була запроваджена електронна форма заяв. 7 червня настає дедлайн подачі заяв.

Студпарламент нагадує: завершується подача заяв на зарахування додаткових балів для стипендії

Додаткові бали до рейтингового балу студента нараховуються за участь у науковій та науково-технічній, громадській та спортивній діяльності. Студентське самоврядування інформує про порядок подачі заяви щодо додаткових балів до рейтингової оцінки на призначення академічної стипендії.

Студенти в індивідуальному порядку заповнюють електронну версію заяви про додаткові бали – Форму на врахування додаткових балів при визначенні рейтингової оцінки для призначення академічної стипендії, а у відповідь отримують листа-підтвердження про отримання. Важливо: для підтвердження особи студента обов'язково потрібно подати скан-копію студентського квитка.

У заяві враховуються досягнення за ІІ навчальний семестр 2019-2020 навчального року, а саме від 1 січня 2020 року до 20 травня. Всі подальші досягнення та здобутки від 20 травня будуть зараховані на наступний семестр.

Робоча група в процесі надходження заяв перевіряє їх оформлення та консультує в дистанційному режимі.

«У цьому навчальному семестрі в умовах загальнонаціонального карантину та задля збереження прав студентів, рішенням Студентського парламенту запроваджено електронну форму подачі заяв. Вся процедура відповідає Правилам призначення академічних стипендій у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Щочетверга для студентів проводяться онлайн консультації в Zoom як складати заяви», – прокоментував Дмитро Ключка, перший заступник президента Студентського парламенту.

Студентським парламентом затверджено наступний графік:

з 18 травня по 7 червня (включно) 2020 року – Подача документів через сервіс Google Forms

з 8 червня по 14 червня 2020 року – Обробка документів робочою групою Студентського парламенту

15 червня 2020 року – розширене засідання студентського самоврядування університету для розгляду і затвердження досягнень студента

У Національному університеті імені Юрія Кондратюка щомісячно розраховують стипендіальний фонд для призначення академічних стипендій на основі рейтингу успішності здобувачів вищої освіти з урахуванням розмірів академічних стипендій, затверджених у встановленому порядку Кабінетом Міністрів України, видатків на виплату академічних стипендій, затверджених Національним університетом імені Юрія Кондратюка у встановленому порядку, затвердженого реєстру осіб, яким в установленому порядку призначені академічні стипендії за результатами успішності в останньому навчальному семестрі, реєстру осіб, які відповідно до рішення стипендіальної комісії протягом певного періоду зберігають право на отримання академічних стипендій.

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»