2019-10-21

Топ-менеджери німецьких банків прочитали лекції для майбутніх банкірів

Топ-менеджери німецьких банків прочитали лекції для майбутніх банкірів

Топ-менеджери німецьких банків прочитали лекції  для майбутніх банкірів

Спершу відбувся круглий стіл для студентів та молодих учених університету «Як зберігати енергію – питання та відповіді». Участь у роботі круглого столу взяли почесний професор ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка, фахівець з нерухомості та іпотечного кредитування Гюнтер Штоль, начальник відділу кредитування VR Bank Schwabisch Hall-Crailsheim eG Уве Шраг. Порозумітися слухачам і лекторам допомагала перекладач Ірина Клаас.

Потім два дні поспіль провідні фінансові експерти читали лекції для студентів навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту нашого університету з питань фінансування енергоефективного будівництва, формування ефективних стартапів. Слухачі стали активними учасниками наукової дискусії про особливості банківської системи Німеччини, маючи можливість поставити питання доповідачам.

ПолтНТУ продовжує поглиблювати успішне співробітництво з німецькими науковцями та фінансовими експертами. Курс лекцій німецьких спеціалістів – важливий практичний досвід для майбутніх фінансистів та банкірів.