2024-06-26

У Миргородському фаховому коледжі імені Миколи Гоголя урочисто вручили дипломи випускникам

Випускники Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» отримали дипломи фахових молодших бакалаврів. 8 майбутніх фахівців одержали дипломи з відзнакою та відзначені Подяками ректора, професора Володимира Онищенка за особливі успіхи у навчанні, наукову творчість, громадську діяльність та участь в культурно-масових заходах.

У Миргородському фаховому коледжі імені Миколи Гоголя урочисто вручили дипломи випускникам

26 червня на головній сцені Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя пройшли святкові урочистості з нагоди вручення випускникам дипломів. Після успішного завершення навчання, складання державних кваліфікаційних іспитів та захистів дипломних робіт випускники спеціальностей 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», 051 «Економіка», 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» здобули освітньо-кваліфікаційний рівень фахового молодшого бакалавра.

Майбутню інтелектуальну та професійну еліту нашої країни привітав ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко, який наголосив на вже існуючому досвіді потужної синергії Полтавської політехніки та Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя у сфері підготовки висококваліфікованих фахівців. Користуючись приємною нагодою, очільник Полтавської політехніки запросив скористатися широкими можливостями та продовжити навчання в університеті, де створені комфортні умови для гармонійного інтелектуального, творчого та фізичного розвитку студентської молоді.

Церемонію розпочали зі вшанування Хвилиною мовчання пам'яті військовослужбовців та мирних жителів, загиблих внаслідок російської агресії.

«Щиро вітаю випускників 2024 року! Зичу натхнення, життєвої енергії та запрошую вже 1 вересня 2024 року долучитися до дружньої родини Національного університету імені Юрія Кондратюка. Адміністрації та педагогічному колективу Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя зичу життєвої наснаги, процвітання та нових професійних здобутків!

Щиро вдячні Збройним Силам України, нашим незламним і мужнім захисникам та захисницям за надану можливість працювати, навчатися та розвивати власний інтелектуальний, творчий та культурний потенціал», - зазначив ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко.

«Дорогі випускники, у житті коледжу нині відбувається величезне свято – нова генерація фахівців отримує дипломи фахових молодших бакалаврів. Кожному з вас навчання давалося непросто – вступ у період пандемії, війна та здобуття якісних знань в умовах постійних повітряних тривог та блекаутів. Ви впоралися та продемонстрували набуті знання і навички під час державних кваліфікаційних іспитів, довівши свою завзятість, ерудованість та безсумнівний талант. Переконані, що ви станете справжніми професіоналами та власною працею сприятимете відновленню повоєнної України», - привітав в.о. директора коледжу В’ячеслав Лупашко.

Наказ директора урочисто оголосила завідувачка технічного відділення Людмила Халітова.

Цього року у коледжі дипломи фахового молодшого бакалавра отримали 48 випускників, з яких - 8 майбутніх фахівців отримали дипломи з відзнакою.

За успіхи у навчанні, науково-творчу та громадську діяльність, за активну участь в культурно-масових заходах та вагомі досягнення у творчій діяльності Подяками ректора Полтавської політехніки, професора Володимира Онищенка нагороджені:

  • Анна Гапко – випускниця групи Д-31;

  • Олександра Гурда - випускниця групи Д-31;

  • Валерія Підгорна - випускниця групи Д-31;

  • Юлія Адардасова - випускниця групи Д-31;

  • Марія Вербовик - випускниця групи ЕП-31;

  • Олександра Іващенко - випускниця групи ЕП-31;

  • Олег Суковатий – випускник групи ЕП-31;

  • Світлана Остапенко – випускниця групи ХК-41;

  • Єлизавета Таранова - випускниця групи ХК-41;

  • Інна Ухачевич - випускниця групи Д-31;

  • Олександра Шейко - випускниця групи ХК-41;

  • Ганна Македон - випускниця групи ХК-41.

Після завершення урочистостей широкі можливості для подальшого особистісного та професійного зростання випускників коледжу у стінах багатопрофільного класичного університету презентували науковці Полтавської політехніки – заступниця декана факультету філології, психології та педагогіки, кандидатка філологічних наук, доцентка Наталія Бондар та кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки, підприємництва та маркетингу Полтавської політехніки Андрій Скрильник. Випускники коледжу виявили значний інтерес до подальшого опанування обраного фаху в університеті, поставили низку запитань, на які отримали висококваліфіковані відповіді.

Нещодавно 206 випускників Полтавського фахового коледжу нафти і газу отримали дипломи фахових молодших бакалаврів.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»