2022-07-27

У політехніці стартує прийом документів на навчання за всіма спеціальностями

29 липня у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стартує прийом документів на навчання за всіма спеціальностями. Вступники можуть подати 5 заяв за державним замовленням та 20 заяв на контрактну форму навчання. Фахівці консультаційного центру Полтавської політехніки нададуть вступникам усю необхідну допомогу щодо оформлення електронного кабінету, написання мотиваційного листа та переваг обраної спеціальності.

У політехніці  стартує прийом документів на навчання за всіма спеціальностями

29 липня стартує важливий етап вступної кампанії-2022 – прийом документів на навчання в українських університетах. Цьогорічні випускники можуть подати 5 заяв на навчання за державним замовленням та 20 заяв на контрактну форму навчання.

Фахівці консультаційного центру Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» нададуть вступникам та їхнім батькам  необхідну допомогу  по оформленню документів, поділяться  ефективними порадами щодо  оформлення електронного кабінету вступника, написання мотиваційного листа та презентують унікальні можливості Полтавської політехніки як класичного університету європейського рівня та лідера вищої освіти Полтавського регіону.

Перед поданням документів неодмінно дізнайтеся:

  • про пільги;
  • про переваги спеціальностей;
  • про комфортні умови навчання;
  •  про форми навчання (денна, заочна, дистанційна);
  • про  реалізацію  програм  подвійних дипломів;
  • про можливості, які відкриває університет.

За додатковою інформацією звертайтеся до консультаційного центру  Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за тел.+38 (099) 057 – 65 – 17, e-mail: vstup@nupp.edu.ua.

Нагадаємо, інформацію щодо вступної кампанії слід шукати виключно в офіційних джерелах, а представників закладів вищої освіти запрошують пройти курс щодо грантової діяльності.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»