2021-09-19

У політехніці вже вакциновано 87,2% науково-педагогічних працівників

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» триває кампанія з імунізації колективу. Працює мобільний пункт вакцинації, доступні різні види вакцин. Усі бажаючі співробітники, викладачі, студенти запрошуються щепитися або отримати другу дозу.

У політехніці вже вакциновано 87,2% науково-педагогічних працівників

«Ми підвели підсумки кількох раундів вакцинації, а також врахували сертифікати співробітників і викладачів, які вакцинувались у сімейних лікарів, у центрах масової вакцинації. Станом на 17 вересня 2021 року з 335 науково-педагогічних працівників провакциновано 292, тобто 87.2%. Всього з 838 співробітників вакциновано 68,74%. Кількість щеплених зростає, для уточнення ми просимо надавати сертифікати.

У нас продовжує працювати мобільна бригада медиків з КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1» та КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2». Усі бажаючі можуть вакцинуватися, збираємо групами на зручний час. У політехніці створено найбезпечніші умови для освітнього процесу», – прокоментував проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку інфраструктури розвитку Анатолій Мартиненко.

Тільки за минулу п’ятницю вакцинувалось 40 співробітників.

Усі охочі викладачі та студенти можуть вакцинуватись:

  • у мобільному пункті університету (за попереднім записом)
  • у сімейних лікарів
  • у центрах масової вакцинації
  • у пункті щеплення на базі консультативної поліклініки КП «Полтавська обласна клінічна лікарня імені М.В. Скліфосовського ПОР» (вул. Шевченка, 23, з 9:00 до 14:30)

Нагадаємо, у червні вакцинувались сотні викладачів і співробтників.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»