2019-04-07

У ПолтНТУ фахівці видобувної галузі пройшли курси підвищення кваліфікації від всесвітньо відомої компанії Weatherford

Курси підвищення кваліфікації з напряму Fishing Technology «Технологія проведення складних робіт в бурінні та капітальному ремонті свердловин» успішно пройшли 19 фахівців видобувної галузі Полтавщини

У ПолтНТУ фахівці видобувної галузі пройшли курси підвищення кваліфікації від всесвітньо відомої компанії Weatherford

 

З 25 по 29 березня у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка пройшли  курси підвищення кваліфікації від провідної швейцарської компанії Weatherford.

Курси підвищення кваліфікації з напряму Fishing Technology «Технологія проведення складних робіт в бурінні та капітальному ремонті свердловин» успішно пройшли 19 фахівців видобувної галузі Полтавщини, серед яких спеціалісти компаній «Полтавагазвидобування», УГВ-СЕРВІС, «Спеціалізована аварійно-рятувальна (газорятувальна) служба «ЛІКВО», «Шебелинкагазвидобування» та ТОВ «Везерфорд Україна».

З передовими технологічними новинками галузі слухачів курсу ознайомив відомий експерт, глобальний інструктор компанії Weatherford з напрямку «Складні роботи в бурінні та капітальний ремонт свердловин» Джефрі Тулуз (Jeffrey E. Toulouse).

Вже довгий час компанія Weatherford  є надійним партнером ПолтНТУ у сфері підготовки спеціалістів нафтовидобувної галузі. Партнерство університету з провідними нафтогазовими компаніями дозволяє максимально наблизити рівень підготовки фахівців до вимог роботодавців, допомагає студентам оволодіти сучасними знаннями і передовими технологіями. З ініціативи ректора ПолтНТУ, професора Володимира Онищенка відкрито нові напрями співпраці з  Weatherford Ukraine: зустрічі науково-педагогічних працівників та студентів університету з керівництвом та провідними фахівцями компанії, можливість проходження практик студентами, стажування викладачів, запровадження спільної підготовки за дуальною системою освіти, участь фахівців компанії у вдосконаленні освітніх програм, участь студентів коледжу і університету у різноманітних програмах «Weatherford», зокрема«NextGen».

Чимало працівників компанії «Weatherford Ukraine» – це саме наші випускники, що краще будь-яких слів свідчить про високу якість профільної нафтогазової освіти у ПолтНТУ!