2019-08-20

У ПолтНТУ ім. Ю.Кондратюка першокурсників вітатимуть без чиновників

З нагоди початку нового навчального року у ПолтНТУ ім. Ю. Кондратюка 31 серпня 2019 року о 10:00 відбудуться урочистості. Студентське самоврядування та адміністрація університету ініціювали святкування у новому форматі.

У ПолтНТУ ім. Ю.Кондратюка першокурсників вітатимуть без чиновників

На свято запрошуються першокурсники (як бакалаврату, так і магістратури), їх батьки, колишні випускники ПолтНТУ та усі охочі підтримати нових студентів.

«Ми оновлюємо формат, тому ще це свято, у першу чергу, студентське. З традицій залишаться урочиста церемонія виголошення присяги першокурсника і вшанування пам’яті викладачів та загиблих випускників. А що ми змінили – запрошую подивитися і розділити разом з нами радість за нове покоління студентів. Сподіваюсь, що такий День першокурсника стане ще однією славною традицією університету. Хоча сам університет чекають великі зміни, про які говоритиму у своїй вітальній промові», – прокоментував ректор Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка Володимир Онищенко.

Подробиці можна буде дізнатися під час прес-підходу ректора о 10:30.

Зірковим гостем свята стане один з відомих випускників університету – Артем Лоїк.

Після урочистостей студенти вирушать на екскурсію університетом і знайомство з кураторами груп.

З 12:00 до 15:00 працюватиме фотозона зі студентськими атрибутами, де учасники церемонії і гості зможуть не лише зробити фото, а й взяти участь у фотоконкурсі, умови якого оприлюднені на Facebook-сторінці університету.

Запрошуємо представників ЗМІ акредитуватися і висвітлити подію, що відбудеться за адресою: м. Полтава, проспект Першотравневий, 24 (на площі перед входом до центрального корпусу).

Акредитація відкрита до 12:00 30 серпня 2019 року за телефоном: (066) 460 40 56, Юлія Олександрівна Дорошенко.

Медіа-центр ПолтНТУ ім. Ю.В. Кондратюка