2017-12-23

У ПолтНТУ малечу привітали з наступаючими Новорічними святами

У ПолтНТУ привітали з наступаючими Новорічними святами дітей викладачів, співробітників та студентів, влаштувавши для малечі справжнісіньке казкове дійство.

У ПолтНТУ малечу привітали з наступаючими Новорічними святами

     Залишилися лічені дні до того моменту, коли почнуться Новорічні свята – чарівний період здійснення найзаповітніших мрій, подарунків та щасливих облич. Це особливо радісний період для дітлахів, які кожного року не можуть дочекатися тієї миті, щоб зануритися у цю неперевершену казку.

     Тому, аби поздоровити дітей викладачів, співробітників та студентів Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка із наступаючими святами за ініціативи адміністрації навчального закладу центр культури і студентської творчості у співпраці з профспілковим комітетом працівників університету влаштували для малечі розважальний концерт. 

     Новорічне свято для дітей відбулося у нещодавно відкритому центрі сучасного мистецтва ПолтНТУ, який стане осередком естетичного виховання молоді.

     У ході театралізованого дійства діти активно брали участь у різноманітних конкурсах, розповідали вірші, танцювали та розважались.

     Тож щиро вітаємо кожного з наступаючим Новим роком та бажаємо реалізації усіх планів на майбутнє.

Рена Дарсанія

ІАЦ ПолтНТУ