2019-05-02

У ПолтНТУ підписали Меморандум про співробітництво між університетом та Головним територіальним управлінням юстиції у Полтавській області

23 квітня 2019 року у ПолтНТУ під час роботи VI Всеукраїнської науково-практичної конференції «Організаційно-правові аспекти публічного управління в Україні» підписали Меморандум про співробітництво між Полтавським національним технічним університетом імені Юрія Кондратюка та Головним територіальним управлінням юстиції у Полтавській області.

У ПолтНТУ підписали Меморандум про співробітництво між університетом та Головним територіальним управлінням юстиції у Полтавській області

     В урочистому підписанні узяли участь  ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко та начальник Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Олег Тимченко.

     Варто відзначити, що вже протягом багатьох років  у ПолтНТУ ведеться підготовка фахівців-магістрів з державної служби. За цей час для органів державної влади та місцевого самоврядування було підготовлено майже 300 висококваліфікованих фахових кадрів, які готові на практиці застосовувати свій високий рівень знань, отриманий за час навчання у ПолтНТУ.

     Підписання меморандуму передбачає поглиблення поєднання теоретичних та практичних аспектів підготовки висококваліфікованих спеціалістів з державного управління. Адже навчаючись у ПолтНТУ студенти не тільки отримують фахову, якісну та сучасну освіту, а й мають можливість проходження практики, стажування в органах держаної влади, що, безумовно, допомагає краще зрозуміти багатогранність обраної професії. А результат  співпраці – фахові кадри, які готові працювати в сфері державного управління і сприяти  соціально-економічному розвитку держави.

ІАЦ ПолтНТУ