2019-04-25

У ПолтНТУ розпочався Чемпіонату України з боксу серед студентів

Змагання національного масштабу проведено вперше на Полтавщині саме на базі ПолтНТУ

У ПолтНТУ розпочався Чемпіонату України з боксу серед студентів

23 квітня відбулася офіційна церемонія відкриття Чемпіонату України з боксу серед студентів на базі #ПолтНТУ, який зібрав 86 кращих спортсменів -боксерів із 40 ЗВО з 17-ти областей та м. Києва.
 

ПолтНТУ спільно зі Спортивною студентською спілкою у Полтавській області активно долучився до організації та проведення на високому рівні Чемпіонату України з боксу серед студентів!
 

Змагання національного масштабу проведено вперше на Полтавщині саме на базі ПолтНТУ завдяки активній позиції ректора університету, голови Спортивної студентської спілки України в Полтавській області, професора Володимира Онищенка.
 

Участь у відкритті змагань узяли почесні гості, у тому числі голова Комітету фізичного виховання та спорту МОН України Вадим Стеценко.
 

Вітаючи учасників змагань, ректор ПолтНТУ Володимир Онищенко проанонсував відкриття з 1 вересня нового факультету в університеті – факультету фізичного виховання та спорту, у складі якого діятиме і секція боксу. Він додав, що сучасний університет – це не тільки забезпечення якісної освіти та ефективної наукової діяльності, а ще і створення належних умов для молоді бути здоровим, сильним духом, красивим тілом – одним словом – Переможцем!
 

Бажаємо усім учасникам Чемпіонату успіху і перемоги! Перемоги спортсменів сьогодні – це перемоги України в майбутньому!
 

Приєднуйтеся і Ви до команди чемпіонів – команди ПолтНТУ!