2019-04-11

У ПолтНТУ розпочався турнір з міні-футболу на кубок ректора

У змаганнях беруть участь 16 команд студентів, викладачів ПолтНТУ, Полтавського юридичного інституту, коледжів, ліцеїв, технікумів та училищ Полтави, вихованців ДЮСШ

У ПолтНТУ розпочався турнір з міні-футболу на кубок ректора

Відучора під егідою Спортивної студентської спілки України у Полтавській області, на спортивній базі #ПолтНТУ,   стартували традиційні змагання з міні-футболу за Кубок ректора ПолтНТУ, професора Володимира Олександровича Онищенка.

Щорічний турнір з міні-футболу на кубок ректора розпочався для 16 кращих команд студентів, викладачів ПолтНТУ, Полтавського юридичного інституту, коледжів, ліцеїв, технікумів та училищ Полтави, вихованців ДЮСШ, яких об’єднує любов до футболу.

Вперше у змаганнях візьмуть участь 2 команди іноземних студентів ПолтНТУ «Легіон-1,2».

Привітали учасників змагань керівник відокремленого підрозділу ВГО «Спортивна студентська спілка України» у Полтавській області, ректор ПолтНТУ Володимир Онищенко, голова Шевченківської районної у місті Полтава ради Дмитро Задворкін та голова Студентського профспілкового комітету ПолтНТУ Олександр Дроботя.

В університеті активно підтримується розвиток спорту та здоровий спосіб життя, адже молодь ПолтНТУ є активними учасниками Спортивної студентської спілки у Полтавській області. Це не тільки сприяє розвитку спортивних здобутків студентської молоді, а і об’єднує студентів у єдину дружню родину!

Долучайтесь!

Бажаємо успіхів та перемог!