2019-04-05

У ПолтНТУ стартував ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автомобільні дороги і аеродроми»

Олімпіада проводиться щорічно з метою пошуку обдарованої студентської молоді і створення умов для її творчого зростання

У ПолтНТУ стартував ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автомобільні дороги і аеродроми»

4 квітня у ПолтНТУ стартував ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автомобільні дороги і аеродроми» зі спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія».

Олімпіада проводиться щорічно з метою пошуку обдарованої студентської молоді і створення умов для її творчого зростання.

Приємно відзначити, що саме Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка є базовим закладом вищої освіти, котрий в черговий раз приймає фінальний етап олімпіади. До участі в олімпіаді було зареєстровано близько 40 студентів-дорожників із 9 закладів вищої освіти України. Це вкотре підтверджує високий рівень організації проведення подібних заходів.

 

Під час урочистого відкриття привітали всіх учасників заступник голови оргкомітету олімпіади, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, доктор технічних наук, доцент Богдан Коробко, директор навчально-наукового інституту архітектури та будівництва ПолтНТУ Олександр Семко, в.о. завідувача кафедри автомобільних доріг, геодезії, землеустрою та сільських будівель Тетяна Литвиненко та директор ТОВ «Прогрестех-Україна» Андрій Фіалковський.

До складу компетентного журі увійшли провідні фахівці у будівельній галузі, представники закладів вищої освіти України, великий досвід та професіоналізм яких, покликаний забезпечити об’єктивну та неупереджену оцінку всіх студентських робіт.

Протягом основного конкурсного дня учасники мали можливість проявити свої знання, виконуючи завдання, які вмістили в собі задачі з окремих розділів таких дисциплін: будівельне матеріалознавство; проектування автомобільних доріг; штучні споруди на дорогах; інженерна геодезія; технологія будівництва автомобільних доріг та експлуатація автомобільних доріг.

Тож бажаємо висококваліфікованому журі дійсно обрати найкращих, а всім учасникам продемонструвати весь свій потенціал у виконанні конкурсних завдань та отримати максимальний результат за свої роботи.