2018-02-14

У ПолтНТУ відбувся захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН

10 лютого, в рамках проведення II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України 2017/2018 н.р., на базі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондраюка, близько 800 школярів з усієї Полтавської області захищали та презентували свої дослідницькі роботи у 12 наукових відділеннях.

У ПолтНТУ відбувся захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН

 

Так, зокрема, відбулося засідання журі та захист учасників конкурсу на відділенні економіки.

22 юних дослідника захищали свої наукові роботи у секціях: мікроекономіка та макроекономіка; фінанси, грошовий обіг та кредит; економічна теорія та історія економічної думки.

Члени-журі конкурсу-захисту, у складі якого мали честь бути присутніми д.е.н., професор Лариса Яковенко, к.е.н., доцент Ірина Крекотень та секретар відділення економіки, аспірант Ольга Бондаревська, під егідою президента Полтавського територіального відділення Малої академії наук України, професора Володимира Онищенка, відмічає високий рівень підготовки учнів до конкурсу, що підтверджується чіткістю, логічністю та грамотністю викладення матеріалу, кваліфікованим веденням дискусії та змістовністю заданих запитань, культурою мовлення та володінням матеріалом.

Впевнену перемогу здобула учасниця з міста Лубни, учениця спеціалізованої школи № 6 Марініченко Марія з роботою на тему «Оптимізація чистого прибутку підприємства в умовах невизначеності».

Вітаємо юних МАНівців, їхніх наставників, бажаємо творчої наснаги, успіхів та перемог учасникам обласного етапу конкурсу!

ІАЦ ПолтНТУ