2023-12-14

Укрнафта оголошує старт стипендіальної програми для студентів Полтавської політехніки

Компанія ПАТ «Укрнафта» розпочинає набір заявок для участі в стипендіальній програмі для студентів ННІ нафти і газу та ННІ ІТ та робототехніки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Переможці програми матимуть можливість зустрітися з кращими експертами найбільшої нафтової компанії України, отримати фінансову винагороду за проявлені здобутки в навчанні та взяти участь у цікавих та перспективних проєктах. Дедлайн подачі заявок – 11 січня 2024 року.

Укрнафта оголошує старт стипендіальної програми для студентів Полтавської політехніки

Укрнафта оголошує про старт стипендіальної програми для студентів 3-4 курсу бакалаврату Навчально-наукового інституту нафти і газу та Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» у рамках Меморандуму про співпрацю Полтавської політехніки з ПАТ «Укрнафта».

«Ми прагнемо підтримати талановиту молодь та повернути престижність виробничих професій у нафтовидобувній галузі. Шукаємо ініціативних та амбіційних студентів, які разом з нами хочуть забезпечити країні енергонезалежність», – запрошують в компанії.

Переможці програми матимуть можливість зустрітися з кращими експертами найбільшої нафтової компанії України, підвищити свої професійні знання та навички, отримати фінансову винагороду за проявлені здобутки в навчанні та взяти участь у цікавих та перспективних проєктах.

Для участі у відборі необхідно до 11 січня 2024 року (17:00) заповнити аплікаційну форму за посиланням.

Заявки, заповнені у паперовій формі, не братимуться до уваги.

Результати попереднього відбору учасникам повідомлять електронною поштою до 18 січня 2024 року.

За детальнішою інформацією звертайтеся до Олени Клоченко – старшої фахівчині з підбору персоналу, за ел. адресою Olena.Klochenko@Ukrnafta.com

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»