2019-10-31

Університет готовий до зими і планує відремонтувати кілька об’єктів

30 жовтня відбулося засідання Вченої ради університету, присвячене готовності навчальних корпусів до осінньо-зимового періоду, технічного стану будівель, а також обговоренню результатів опитування першокурсників

Університет готовий до зими і планує відремонтувати кілька об’єктів

Начальник відділу адміністративно-господарської роботи Ігор Міщанин проінформував про готовність усіх навчальних корпусів та гуртожитків до опалювального сезону 2019/2020 рр., а також звітував про виконані ремонтні роботи: фасадів корпусів, душових та житлових кімнат у гуртожитках, ревізію каналізаційних систем, виготовлення меблів для аудиторій, капітальний ремонт входів у корпуси А, Л та П.

Стан будівель і споруд навчального закладу проаналізував д.т.н. Олександр Семко. Він запевнив, що будівель у критичному стані (4-та категорія) в університеті немає, а також назвав аудиторії, які належать до першої категорії – нормальний стан.

Професор, д.т.н., директор ННІ нафти і газу Юрій Винников висвітлив концепцію діяльності інституту в розрізі програми стратегії розвитку у відповідності з критеріями надання та підтвердження статусу національного. У ході презентації Юрій Винников поділився найближчими планами: створити магістратуру за спеціальністю «Гірництво», нові спеціалізації на вимоги замовників. Оновився і формат подачі матеріалів для студентів – воркшопи замість лекцій.

Практичний психолог психологічної служби університету презентувала результати опитування «ПолтНТУ очима студентів першого курсу» та проаналізувала рівень адаптації, ставлення до навчання, пріоритетні напрями майбутньої професійної діяльності тощо. Анонімне анкетування про стан викладання іноземних мов та організацію підготовки випускників бакалаврату для складання ЗНО в магістратуру провели серед студентів 2 та 3 курсів.

Проректор з наукової та міжнародної роботи Світлана Сівіцька презентувала проекти, які будуть представлені для участі у міжнародних конкурсах та розповіла про результати робочого візиту до Польщі у рамках ІІІ Форуму ректорів технічних університетів Республіки Польща та України.

Медіа-центр ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка